Soppec je proizvođač sprejeva broj jedan u Evropi.
Više od 12 miliona prodatih sprejeva godišnje.

Sigurnosni poklopac sprejeva njihov je patentirani proizvod a danas imamo već sedmu generaciju poklopca koji se koristi kod Soppec-ovih sprejeva.
Poklopac sprečava nepotrebno širenje boje kod pada ili transporta i štiti prste od curenja boje kod upotrebe.
Takođe sprečava zaglavljivanje što je čest slučaj na gradilištima zbog peska i prašine. Pogodan je za precizno korišćenje čak i kod nošnje rukavica.
Zbog poboljšane tehnologije sprejevi ne gube na kvalitetu barem 4 godine (ako se pazi na skladištenje).
Najsvjetlije i najflorescentnije boje na tržištu za markiranje – visoka količina pigmentacije omogućuje vidljivost po trajanju između 9-12 meseci i vidljivost s velike udaljenosti što je idealno za korišćenje u geodeziji i za korisnike kod dubokih kopanja.
Specijalna plinska mešavina (Butan-Propan) dozvoljava maksimalnu iskoristivost boje unutar konzerve (''do zadnje kapi'').
Bez Xi ili Xn sastojaka, odnosno bez štetnih i iritirajućih dodataka.

Soppec je jedina kompanija na ovom tržištu koja ima trostruki QSE certifikat.

Široka namena: svi markirajući poslovi za geodete i topografe, sva označavanja za popravke puteva, zgrada (priprema i sigurnosni znakovi na gradilištima), označavanje u rudnicima, tunelima, u šumarstvu, pozicioniranje znakova ili cevi, pripremanje posla za druge timove itd.

Geodezija i građevina

Profesionalni sprejevi za sve vrste obeležavanja za geodete i topografe, popravke puteva, zgrada (priprema i sigurnosni znakovi na gradilištima), označavanje u rudnicima, tunelima, u šumarstvu...

više o tome...
Šumarstvo

Soppec je proizvođač sprejeva broj jedan u Evropi, pogotovo ako govorimo o obeležavanju u šumarstvu. Soppec nudi najkvalitetnije sprejeve i krede na tržištu.

više o tome...
Industrije i magacini

Nudimo proizvode za razne tipove obeležavanja u industriji, magacinima, skladištima, garažama...

više o tome...