Leica Rugby 810


Leica Rugby 810 - tačno, lako i pouzdano

Dizajniran za izvođače radova koji rade na betonskim podlogama, a koji žele da postignu najbolje performanse i koji cene najbolji kvalitet, samo nivelišući horizontalni laserski Rugby 810 pruža najbolje rešenje za izravnavanje, napravljen je sa jedinstvenim konceptom za napajanje, nenadmašnom izdržljivosti i najvećom tačnosti.

Jednostavnost bez kompromisa
Izuzetno jednostavan za upotrebu, Rugby 810 horizontalni laser sa jednim tasterom štedi vreme i novac smanjujući vreme pripreme i eliminisanje skupih grešaka u izravnavanju. Neverovatne performanse do 1100 metara, najviše merne tačnosti i pouzdanosti u svim vremenskim uslovima. Jednostavan u radu, Ragby 810 građevinski laser osigurava da vaše betonske radove radite tačno, lako i pouzdano.

Nema zastoja u radu
Iskoristite jedinstveni i prilagodljivi koncept za punjenje koji se nudi za Ragby 810 rotacioni laser. Nova generacija pametnih, Li-Ion baterija omogućava vam da radite duže i da punite brže, smanjujući svoje operativne troškove. Obezbeđujući visoku fleksibilnost, Li-Ion baterija može da se puni na auto punjaču (opciono)  ili iz bilo koje baterije koristeći 12V konektor (opciono); ako možete koristiti alkalne baterije. Ragby 810 rotacioni laser takođe opciono možete puniti sa  solarnim panelom.

Vodeće u industriji, robusnost i servisna usluga
Radite efikasno 365 dana u godini sa Ragby 810, najizdržljivijim i najčvršćim rotacionim laserom na tržištu.
Dokazano sa svojom IP 68 standard zaštitom i vojnim sertifikatom zaštite.

Kupovinom instrumenta Ragbi 810, 820 ili 840 dobijate PROTECT by Leica Geosystems garanciju koja  podrazumeva:

  • Doživotnu garanciju za kvalitet materijala i izrade,
  • 5 godina * bez troškova
  • 2 godine garancije na padove instrumenta

*dostupan za besplatnu online registraciju u roku od osam nedelja od datuma kupovine