Hexagon Geospatial


Hexagon Geospatial vam pomaže da shvatite svet koji se neprekidno menja. Najrazličitije organizacije širom sveta, od lokalnih preduzeća koja analiziraju poljoprivredne i prirodne resurse, pa sve do nacionalnih kartografskih agencija, se svakodnevno oslanjaju na Hexagon Geospatial tehnologije i alate.

Hexagon Geospatial, povezuje fotogrametriju, daljinsku detekciju i GIS obezbeđujući vam efikasan, unapređen sistem za sve vaše geoprostorne potrebe. Bazirana na čvrstim tehničkim temeljima, koji su razvijani decenijama, Hexagon Geospatial rešenja integrišu senzore, softvere i korisničke radne procese u inteligentni informacioni ekosistem koji isporučuje korisne informacije.

Hexagon Geospatial vam, kroz Power Portfolio, omogućava da razumete promene i da iz njih izvedete informacije koje su vam potrebne za donošenje ključnih poslovnih odluka. Sa kreativnim i intuitivnim  interfejsima, pametnim radnim procesima i automatizovanim tehnologijama, Power Portfolio vam omogućava da transformišete sadržaj iz više izvora u korisne informacije:

  •  Izrada podataka i upravljanje velikom količinom podataka
  •  Prilagođavanje i jednostavna interpretacija geoprostornih analiza
  •  Isporuka sadržaja kroz „cloud“ za web, desktop i mobilni

Power Portfolio kombinuje najbolje tehnologije iz oblasti fotogrametrije, daljinske detekcije, GIS-a i kartografije. To su desktop i serverski orijentisana rešenja, specijalizovana za organizaciju podataka, automatsko geoprocesiranje, infrastrukturu prostornih podataka, optimizaciju radnih procesa, web editovanje i web kartiranje. Sa ovakvim ujedinjenim pristupom možete da vidite širu sliku i sagledate sve promene. Jednostavno rečeno, Power Portfolio organizuje našu ponudu proizvoda u tri reprezentativne kategorije. Naši proizvodi zadržavaju svoja globalno prepoznatljiva imena i pozicioniraju se u okviru tri Power Portfolio paketa.


Producer Suite – Inteligentno kreiranje, analiza, obrada i kartiranje više izvora podataka.

Proizvodi iz Producer paketa vam omogućavaju da prikupljate, obrađujete, analizirate i shvatite sirove geoprostorne podatke i iz njih izvučete korisne informacije. Ovaj paket sačinjavaju Hexagon Geospatial desktop alati za GIS, daljinsku detekciju i fotogrametriju.

Proizvodi:

ERDAS IMAGINE, IMAGINE Photogrammetry, ERDAS IMAGINE Add-Ons
GeoMedia, GeoMedia Add-Ons, Producer Online (GeoMedia Online i IMAGINE Online),
ImageStation,
GeoMedia Mapping Manager,...


Provider Suite – Sveobuhvatno upravljanje i distribucija velikih količina geoprostornih i poslovnih podataka

Provider paket vam daje mogućnost da organizuje sve vaše geoprostorne i poslovne podatake u jedan centralizovan katalog i da ih lako isporučite drugima. Plus, moćna tehnologija kompresije podataka optimizuje zahteve za prostorom na disku i na kraju smanjuje ukupne troškove skladištenja podataka.

Proizvodi:

ERDAS APOLLO, GeoCompressor
ERDAS ECW/JP2 SDK, ECW for ArcGIS Server
ECW Plugins (Browser Plugin, ArcGIS Desktop, AutoCAD)


Platform Suite – Efikasna izrada i primena pametnih rešenja koja odgovaraju vašim potrebama

Platform paket vam omogućava da isporučite informacije kroz web na desktop i mobilne uređaje ili pametna rešenja. Pomoću sofisticiranih alata i tehnologija, programerski orijentisanih, možete izraditi prilagođene geoprostorne aplikacije i rešenja.

Proizvodi:

GeoMedia Smart Client, GeoMedia WebMap, Geospatial Portal,
Geospatial SDI, Mobile Alert, Mobile MapWorks