Leica GS07


Leica GS07 - Naša lagana ali najkompaktnija antena

GS07 je novi Leica Geosystems GNSS prijemnik. U pitanju je uređaj male težine ali ipak robustan i sa funkcionalnostima fokusiranim baš na ono što vam je potrebno, uključujući i najviši nivo kvaliteta kao što se to i očekuje od GNSS uređaja iz premijum klase iz Leica Geosystems.

GS07 garantuje brzo i pouzdano obeležavanje i merenje kombinovane u jednostavnom  roveru za rad sa 320 kanala, koji može pratiti satelite na više frekvencija i sa više satelitskih sistema. On takođe ima mogućnost priključenja dodatnih komunikacionih uređaja kao što je UHF radio koji je potpuno integrisan u CS20 kontroler. Zahvaljujući Leica Captivate terenskom softveru i Leica CS20 kontroleru, GS07 pruža pravi Leica Geosystems kvalitet.

GS07 je kompletno rešenje koje odlikuju:

Moćni softver

Leica GS07 GNSS prijemnik radi u kombinaciji sa revolucionarnim Captivate softverom. Sa programima koji su jednostavni za rad i ekranom na dodir, sve vrste merenih i projektovanih podataka mogu biti pregledane u svim dimenzijama. Leica Captivate spaja projekte, aplikacije i podatke  bez obzira da li radite sa GNSS prijemnikom, totalnom stanicom ili sa oba ova instrumenta.

Besprekorna integracija podataka

Dok Captivate vrši prikupljanje i modeliranje podataka na terenu, Leica Infinity softver obrađuje podatke u kancelariji. On uvozi i  kombinuje podatke iz GNSS prijemnika, totalnih stanica i nivelira u cilju dobijanja tačnih i jedinstvenih finalnih rezultata. Obrada podataka u kancelariji postaje lakša nego ikada do sada sa svim podacima integrisanim na jednom mestu.

Korisnička podrška uvek na raspolaganju

Putem Aktivne Korisničke Podrške (Active Customer Care - ACC), globalna mreža iskusnih profesionalaca je uvek na raspolaganju da vas iskusno vodi do rešenja bilo kog problema.

  • Redukujte gubitak vremena,
  • Završite posao brže uz konsultantsku podršku
  • Izbegnite skupa vraćanja na teren koristeći on-line servise za slanje i preuzimanje podataka direktno sa terena bilo kada i bilo gde.

Moćni terenski uređaji

Ponesite sa sobom kompletnu kancelariju na kontroleru ili tabletu. Leica CS20 kontroler tablet obezbeđuje kompletnu kontrolu nad podacima na terenu. Ekran na dodir omogućava komfornu i brzu obradu podataka koristeći izuzetan 3D prikaz uz potpuno novo GNSS iskustvo.