Leica Infinity


Leica Infinity

Leica Infinity – intuitivni PC softver

Geodezija pored merenja takođe podrazumeva i sposobnost upravljanja informacijama i podacima na terenu i u kancelariji na fleksibilan način i – koliko je moguće – sa bilo kog mesta uz brzi pristup i besprekoran transfer. Danas, čak i više nego ranije, treba da se pouzdate u radni proces u svim vašim projektima. Da bi ispunili ove potrebe mi smo razvili Leica Infinity: korisnički orijentisanu, inteligentnu softversku platformu sa inteligentnom arhitekturom koja otvara do sada nezamislive mogućnosti u mnogim aspektima vaših poslova.

Efikasniji, transparentniji i jednostavno bolji.

   

NOVI POGLEDI NA VAŠE PROJEKTE

 

NIŠTA BOLJE OD DVOSTRUKE KONTROLE

  DOKUMENTOVANJE I ARHIVIRANJE REZULTATA

 
 
Otkrijte novu dimenziju u kancelarijskom softveru. Leica Infinity ne samo da vam omogućava  procesiranje kompleksnih objekata sa apsolutnom preciznošću, već vam omogućava jednostavan pristup svetu 3D podataka. Trodimenzionalni setovi podataka prikupljeni na terenu, čak i u više skenova, mogu sada biti prikazani na vašem desktop računaru, editovani brže nego ikada do sada i integrisani sa ostalim geodetskim podacima – za brže donošenje odluka u projektima.
 
  Leica Infinity je dizajniran da korisnicima obezbedi trenutan pristup svim sirovim podacima u svakom trenutku i da omogući kombinovanje i kontrolu u odnosu na već obrađene ili arhivirane podatke i geodetska merenja. Terenske ekipe ostaju u igri čak i kada se snimanje proširuje ili skraćuje, vreme reagovanja i donošenja odluka je kraće što kao posledicu ima novi nivo efikasnosti.   Bez obzira na kompleksnost projekta, uvek je važno znati njegov trenutni status. Leica Infinity vam nudi sve alate za dokumentovanje i izveštavanje o pojedinim fazama i finalnim rezultatima tokom celog trajanja projekta. Svi vaši podaci, rezultati i proizvodi su sadržani u projektu i dostupni su uvek kada zatrebaju. Za bolju transparentnost odluka koje ste doneli.

Iskusite svet na novi način

  • Leica Infinity omogućava brzo donošenje odluka.
  • Moderni korisnički interfejs, besprekoran transfer na PC i 3D prikaz iz različitih perspektiva čini Leica Infinity savršenim partnerom za vaše high-performance instrumente.
  • Prikaz 3D mapa u centralnom radnom području.
  • Moderno korisničko okruženje sa koinzistentnim izgledom i radom svih modula.


Leica Infinity – Jednostavno pravo rešenje

TPS, GNSS,  fotografije, skenovi i još više:

toliko različitih vrsta podataka dolaze zajedno iz terenskih projekata – nikakav problem za Leica Infinity. Brojni formati podataka mogu biti editovani, arhivirani i izvezeni u CAD aplikacije – jednostavno bez gubitaka i bez nepotrebnih konverzija. To važi ne samo za podatke iz različitih instrumenata već i za različita radilišta i terenske ekipe.

Leica Infinity pravi razliku i transparentno procesira sve podatke – kroz jednostavne, automatizovane i logičke procedure, i brzi pregled projekata kao celine.