Leica Nova TS60


Leica Captivate Totalne stanice koje same uče

Leica Nova TS60 - najpreciznija totalna stanica

Jedina totalna stanica na svetu koja nudi izuzetnu preciznost u teškim uslovima, Leica Nova TS60 je dizajnirana za najvišu tačnost merenja dužine ispod milimetra i tačnost merenja uglova ispod sekunde. Iskusite značenje savršene preciznosti i maksimalne tačnosti sa Leica Nova TS60.

Leica Nova TS60 takođe poseduje:

Vrhunski terenski softver
Leica Nova MS60 MultiStation dolazi sa revolucionarnim Captivate softverom, pretvarajući kompleksne podatke u realistične i upotrebljive 3D modele. Sa programima jednostavnim za korišćenje i familijarnom „touch” tehnologijom, svi tipovi merenih i projektovanih podataka mogu biti prikazani u svim dimenzijama. Leica Captivate spaja instrumente i softver sa nečim malo više od jednostavnog prevlačenja prstom po ekranu bez obzira da li radite sa GNSS roverom, totalnom stanicom ili sa oba instrumenta.

Infinity kancelarijski softver
Dok Leica Captivate prikuplja i modelira podatke na terenu, Leica Infinity procesira podatke u kancelariji. Besprekoran transfer podataka obezbeđuje pravovremeno izvršenje projekata. Leica Captivate i Leica Infinity funkcionišu zajedno u cilju brže i efikasnije obrade podataka i editovanja projekata.

Korisnička podrška na jedan klik daleko
Putem Aktivne Korisničke Podrške globalna mreža iskusnih profesionalaca je uvek na raspolaganju da vas stručno vodi do rešenja za svaki problem.

  • Eliminišite zastoje u radu uz superiorni tehnički servis,
  • Završite posao brže uz našu  konsultantsku podršku i
  • Izbegnite skupa vraćanja na teren, koristeći online servise za slanje i preuzimanje podataka direktno sa terena.

Kontrolišite vaše troškove sa nekim od Paketa Korisničke podrške koji vam daje sigurnost da ste pokriveni bilo kad i bilo gde.

ATRplus
ATRplus kao rezultat pet generacija optimizacije sistema za automatsko praćenje prizme, podiže poznate i proverene performanse automatizacije na još viši nivo. Ova superiorna tehnologija maksimizuje sposobnost totalne stanice da prati vašu prizmu, ignorišući ostala ometanja na terenu. Leica Viva TS16 sagledava okruženje, daje tačne podatke čak i teškim dinamičkim aplikacijama i nudi najbrže pronalaženje prizme nakon njenog gubitka iz vidnog polja.